Телефонски нарачки на 070271543. Бесплатна достава над 2000,00 ден. Достава во Скопје во ист или нареден работен ден во избран термин. Достава во останатите градови во 1 работен ден.

ГОТВИМЕ СО ФИЧО – Веге Брускета Пакет Производи

936.00 ден

Пакет производи со кои ќе можете да подготвите Веге Брускета по рецепт на Шефот Филип Поповски – “Готвиме со Фичо”.

135.00 ден
813.00 ден

Нема на залиха

Бренд: ,