Телефонски нарачки на 070271543. Бесплатна достава над 2000,00 ден. Достава во Скопје во ист или нареден работен ден во избран термин. Достава во останатите градови во 1 работен ден.

Search
Close this search box.

Брза и безбедна испорака

Цената за испораката е 99ден. за вкупна нарачка до 2.000ден., над 2.000ден. испораката е бесплатна.    

Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 2 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

За жителите на Скопје доставата е гарантирана во истиот работен ден доколку нарачката е комплетирана до 11:00. Нарачките комплетирани по 11:00 ќе бидат испорачани во наредниот работен ден.

Жителите на Скопје при комплетирање на нарачката можат да ги изберат следниве термини за достава:

 1. 10:00 – 16:00 часот
 2. 16:00 – 19:00 часот

  Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

Други информации околу испораката

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш да се пријави на лицето кое ја доставува пратката.

Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса. При превземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише и испратницата од доставувачот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за превземањето.

За сите други информации контактирајте не на телефонскиот број 02 3119 537 или преку email info@eatalian.mk
Доколку ви се потребни информации за статусот на пратката и терминот за нејзиното доставување, можете да ја контактирате директно доставната служба “ТОТАЛ ПОСТ КАРГО” на тел. .078266002

ЛИЧНО ПОДИГНУВАЊЕ НА НАРАЧКАТА

Платени нарачки можете лично да ги превземете во нашиот дистрибутивен магацин најрано наредниот ден од 10:00 –  16:00 часот.

Магацинот се наоѓа на ул. “Златко Шнајдер” бр.6 А  во Скопје.

Работно време на магацинот:

 • Понеделник до Четврток: 08:00 – 16:00 часот, Петок до 15:30 часот
 • При лично подигнување на артиклите кои ги имате предходно нарачано, ве молиме прво проверете дали артиклите се подготвени за преземање на телефонскиот број 02 3119 537.

  Кога лично се подигнуваат артиклите во нашиот магацин Ве молиме да понесете копија од фактурата која е пратена на вашата email адреса. При подигнување на артиклите од нашиот магацин немате никакви дополнителни трошоци за испорака.

  ЗАБЕЛЕШКА: кога артиклите се платени со општа уплатница, истите ќе бидат испорачани кога уплатените средства ќе бидат прокнижени на нашата банковна сметка (според принципите на банките – по правило, наредниот работен ден), затоа ве молиме проверете го статусот на нарачката на телефонскиот број 02 3119 537.

Нарачка по телефон и еmail

Ако немате доволно време за вашата нарачка да ја направите преку нашата интернет продавница, ние Ви даваме можност истата да ја направите преку нашиот телефонскиот број 02 3119 537 или преку еmail на info@eatalian.mk.
Нашите оператори ќе Ви помогнат во процесот на регистрација, користењето и функционалноста на интернет продажбата, пребарување на артиклите, како и во изборот на последните чекори при купувањето.

Ако се одлучите вашата нарачка да ја спроведете преку нашите оператори, телефонски или преку е-пошта, потребно е да ни оставите информации за:

 • примателот
 • адреса за испорака 
 • и контакт телефонски број

Ние ќе ви испратиме понуда со уплатница или ќе ви ја испорачаме пратката на дадената адреса, со можноста за плаќање при самата испорака (во готово).
За нарачки направени преку телефон или email, не се овозмoжува плаќање со кредитна картичка поради заштита на вашите лични податоци.
Tелефонските оператори се достапни во периодот од Понеделник до Четврток од 8:00 – 16:00 часот и во Петок од 8:00 – 15:00 часот.
За време на викенди и празници нарачките се овозможени само преку нашата веб страница со што телефонскиот број не е во функција.

X