Телефонски нарачки на 070271543. Бесплатна достава над 2000,00 ден. Достава во Скопје во ист или нареден работен ден во избран термин. Достава во останатите градови во 1 работен ден.

НА ВИКЕНД СО ФИЧО – Дива Паста Пакет Производи

792.00 ден

Пакет производи со кои ќе можете да подготвите Дива Паста по рецепт на Шефот Филип Поповски – “Готвиме со Фичо”.

542.00 ден
104.00 ден
299.00 ден

Нема на залиха

X