Телефонски нарачки на 070271543. Бесплатна достава над 2000,00 ден. Достава во Скопје во ист или нареден работен ден во избран термин. Достава во останатите градови во 1 работен ден.

Здрава храна

krckav naut
chorba od meshunki
kaponata
Supa od grav
humus
Salata od meshunki