Телефонски нарачки на 070271543. Бесплатна достава над 2000,00 ден. Достава во Скопје во ист или нареден работен ден во избран термин. Достава во останатите градови во 1 работен ден.

Search
Close this search box.

Ваучери

Се прикажуваат сите 6 резултати

 • Подари ваучер и добиј попуст од 15% Ваучер во износ од. 3000 денари.

  Со купување на овој ваучер ќе добиете еднократен попуст од 15% на Вашата следна нарачка.

  Ваучерот може да се искористи еднократно и е валиден до 31.12.2021 година.

  Eatalian ќе испрати мејл со ваучерот до примачот на подарокот во кој ќе се наведе името на дарителот и честитка за среќни празници. Копија од мејлот ќе биде испратена и до Вас.

  При избор на ваучерот во полето “Пoрака” напишете ја пораката која што сакате да биде испратена до примателот на Ваучерот (опционално) и наведете ги следниве информации:
  1.Датум и час на испраќање на ваучерот на примателот

  Според вашите информации ние ќе го испратиме мејлот кој ќе го содржи Ваучерот и Вашата порака на датумот и во времето кое го имате избрано Вие.

  Избери This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
  3,000.00 ден
  Quick View
 • Подари ваучер и добиј попуст од 15% Ваучер во износ од. 2500 денари.

  Со купување на овој ваучер ќе добиете еднократен попуст од 15% на Вашата следна нарачка.

  Ваучерот може да се искористи еднократно и е валиден до 31.12.2021 година.

  Eatalian ќе испрати мејл со ваучерот до примачот на подарокот во кој ќе се наведе името на дарителот и честитка за среќни празници. Копија од мејлот ќе биде испратена и до Вас.

  При избор на ваучерот во полето “Пoрака” напишете ја пораката која што сакате да биде испратена до примателот на Ваучерот (опционално) и наведете ги следниве информации:
  1.Датум и час на испраќање на ваучерот на примателот

  Според вашите информации ние ќе го испратиме мејлот кој ќе го содржи Ваучерот и Вашата порака на датумот и во времето кое го имате избрано Вие.

  Избери This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
  2,500.00 ден
  Quick View
 • Подари ваучер и добиј попуст од 15% Ваучер во износ од. 2000 денари.

  Со купување на овој ваучер ќе добиете еднократен попуст од 15% на Вашата следна нарачка.

  Ваучерот може да се искористи еднократно и е валиден до 31.12.2021 година.

  Eatalian ќе испрати мејл со ваучерот до примачот на подарокот во кој ќе се наведе името на дарителот и честитка за среќни празници. Копија од мејлот ќе биде испратена и до Вас.

  При избор на ваучерот во полето “Пoрака” напишете ја пораката која што сакате да биде испратена до примателот на Ваучерот (опционално) и наведете ги следниве информации:
  1.Датум и час на испраќање на ваучерот на примателот

  Според вашите информации ние ќе го испратиме мејлот кој ќе го содржи Ваучерот и Вашата порака на датумот и во времето кое го имате избрано Вие.

  Избери This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
  2,000.00 ден
  Quick View
 • Подари ваучер и добиј попуст од 15% Ваучер во износ од. 1500 денари.

  Со купување на овој ваучер ќе добиете еднократен попуст од 15% на Вашата следна нарачка.

  Ваучерот може да се искористи еднократно и е валиден до 31.12.2021 година.

  Eatalian ќе испрати мејл со ваучерот до примачот на подарокот во кој ќе се наведе името на дарителот и честитка за среќни празници. Копија од мејлот ќе биде испратена и до Вас.

  При избор на ваучерот во полето “Пoрака” напишете ја пораката која што сакате да биде испратена до примателот на Ваучерот (опционално) и наведете ги следниве информации:
  1.Датум и час на испраќање на ваучерот на примателот

  Според вашите информации ние ќе го испратиме мејлот кој ќе го содржи Ваучерот и Вашата порака на датумот и во времето кое го имате избрано Вие.

  Избери This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
  1,500.00 ден
  Quick View
 • Подари ваучер и добиј попуст од 15% Ваучер во износ од. 1000 денари.

  Со купување на овој ваучер ќе добиете еднократен попуст од 15% на Вашата следна нарачка.

  Ваучерот може да се искористи еднократно и е валиден до 31.12.2021 година.

  Eatalian ќе испрати мејл со ваучерот до примачот на подарокот во кој ќе се наведе името на дарителот и честитка за среќни празници. Копија од мејлот ќе биде испратена и до Вас.

  При избор на ваучерот во полето “Пoрака” напишете ја пораката која што сакате да биде испратена до примателот на Ваучерот (опционално) и наведете ги следниве информации:
  1.Датум и час на испраќање на ваучерот на примателот

  Според вашите информации ние ќе го испратиме мејлот кој ќе го содржи Ваучерот и Вашата порака на датумот и во времето кое го имате избрано Вие.

  Избери This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
  1,000.00 ден
  Quick View
 • Подари ваучер и добиј попуст од 15% Ваучер во износ од. 500 денари.

  Со купување на овој ваучер ќе добиете еднократен попуст од 15% на Вашата следна нарачка.

  Ваучерот може да се искористи еднократно и е валиден до 31.12.2021 година.

  Eatalian ќе испрати мејл со ваучерот до примачот на подарокот во кој ќе се наведе името на дарителот и честитка за среќни празници. Копија од мејлот ќе биде испратена и до Вас.

  При избор на ваучерот во полето “Пoрака” напишете ја пораката која што сакате да биде испратена до примателот на Ваучерот (опционално) и наведете ги следниве информации:
  1.Датум и час на испраќање на ваучерот на примателот

  Според вашите информации ние ќе го испратиме мејлот кој ќе го содржи Ваучерот и Вашата порака на датумот и во времето кое го имате избрано Вие.

  Избери This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
  500.00 ден
  Quick View
X