Телефонски нарачки на 070271543. Бесплатна достава над 2000,00 ден. Достава во Скопје во ист или нареден работен ден во избран термин. Достава во останатите градови во 1 работен ден.

Услови за користење

Добро дојдовте во сајтот на Еаталиан. Ако продолжите да го разгледувате и користите овој веб сајт, вие се согласувате со обврските и условите за користење, кои заедно со нашата политика за приватност – во потполност имаме право за регулирање на решенија и односи со вас во врска со овој сајт. Ако не се согласувате со било кој дел од овие услови, Ве молиме да не го користите нашиот веб сајт. Користењето на овој веб сајт е предмет на следните услови за користење:

  • Содржината на овој веб сајт е само за ваши општи информации и употреба, и го задржуваме правото за промена на содржината без претходна најава.
  • Овој веб сајт користи “колачиња” во интерес за подобро и побрзо да се следат приоритетите за прелистување.
  • Ниту ние, како и било која трета страна не дава гаранција за точноста, навременоста, перформансите, комплетноста или исправноста на информациите и материјалите кои се наоѓаат или се понудени на овој веб сајт за некоја посебна намена. Таквите информации и материјали кои можат да содржат непотполни информации или грешки, ние се оградуваме од одговорноста за било какви непотполни информации или грешки кои се во склад со нивото дозволено со законската регулатива.
  • Вашата употреба на било кои информации или материјали користени од овој веб сајт е комплетно на ваш сопствен ризик, за кој ние не превземаме никаква одговорност. Тоа ќе биди ваша сопствена одговорност да сте сигурни дека сите производи, услуги или информации достапни преку овој сајт ги задоволуваат вашите специфични критериуми или барања.
  • Овој веб сајт содржи материјали кои се во наша сопственост или фирми лиценцирани со нас. Во овој материјал нема ограничување на дизајнот, изгледот и графиката. Репродукцијата е строго забранета, освен во согласност со авторските права, која е составен дел на овие одредби и услови.
  • Сите трговски марки репродуцирани во овај веб сајт кои не се наша сопственост или лиценцирани од операторот се признаваат на веб сајтот.
  • Неовластена употреба на овој веб сајт може да доведе до кривично дело и барање за отштета.
  • Од време на време овој веб сајт можи да вклучува линкови до други веб сајтови. Овие врски се предвидени во функција за да се обезбедат дополнителни информации, али тоа не значи дека ние ги одобруваме информациите и содржините внесени од тој веб сајт.

Ви благодариме за разбирањето.

Тимот на Еаталиан