Телефонски нарачки на 070271543. Бесплатна достава над 2000,00 ден. Достава во Скопје во ист или нареден работен ден во избран термин. Достава во останатите градови во 1 работен ден.

НА ВИКЕНД СО ФИЧО – Рецепт за Њоки Леванте

743.00 ден

Пакет производи со кои ќе можете да подготвите Њоки Леванте по рецепт на Шефот Филип Поповски – “Готвиме со Фичо”.

Нема на залиха

240.00 ден
135.00 ден
485.00 ден

Нема на залиха

Бренд: ,