Телефонски нарачки на 070271543. Бесплатна достава над 2000,00 ден. Достава во Скопје во ист или нареден работен ден во избран термин. Достава во останатите градови во 1 работен ден.

Search
Close this search box.

Robo Gnocchi 1000g

240.00 ден

Њоките се италијански специјалитет кој датира многу одамна и има екстремно распространета употреба во кујната во многу земји во светот. Њоките се направени од компир и брашно , обично во округла форма, кои се варат во вода или супа, а потоа се комбинираат со разни сосови. Најширока употреба имаат њоките направени од компир.
Во градот Рим, њоките претставуваат традиционално јадење кое обично се подготвувало во четврток, а денес таа традиција сѐ уште се почитува во некои таверни. Позната е изреката “Смеј се, мама њоки направи!“ што алудира на тоа дека њоките носат радост.

На залиха

Количина:
Бренд:
X