Телефонски нарачки на 070271543. Бесплатна достава над 2000,00 ден. Достава во Скопје во ист или нареден работен ден во избран термин. Достава во останатите градови во 1 работен ден.

ГОТВИМЕ СО ФИЧО – Карлофортина Пакет Производи

834.00 ден

Пакет производи со кои ќе можете да подготвите Карлофортина по рецепт на Шефот Филип Поповски – “Готвиме со Фичо”.

 

На залиха

Количина:
X