Телефонски нарачки на 070271543. Бесплатна достава над 2000,00 ден. Достава во Скопје во ист или нареден работен ден во избран термин. Достава во останатите градови во 1 работен ден.

Тестенини од тврда пченица Пакери

192.00 ден

Од зрно пченица до тестенина на трпеза, Ла Молисана строго го следи и контролира целокупниот производствен процес на тестенината Пакери. Инаку Пакери е тестенина која се карактеризира со совршен цилиндричен дизајн. Оваа тестенина потекнува од регионот на Неапол и има своевидно “ономатопејско име”, што во некој груб визуелен превод би значело “шлаканица”.Тестенините Пакеро како и сите други тестенини на Ла Молисана, се подготвуваат во бронзени калапи, а резултат на тоа е нивниот испрекинат помалку груб надворешен изглед, чија што задача е да ги задржи сите сосови и зачини на неа.

Тежина: 500g

Нема на залиха

Бренд: