Телефонски нарачки на 070271543. Бесплатна достава над 2000,00 ден. Достава во Скопје во ист или нареден работен ден во избран термин. Достава во останатите градови во 1 работен ден.

Тестенини од тврда пченица Мешани форми

109.00 ден

Пакување полно изненадувања, така би го опишале овој микс на тестенини од Ла Молисана. Самото име Pasta Mista, значи микс на тестенини, но иако е микс, би рекле дека тоа е совршено избалансиран микс помеѓу вашите афинитети, кој резултира токму во овој вкусен оброк.Мисијата на Ла Молисана е да обезбедат вкусни и квалитетни тестенини за сите, затоа Misto Corto се правени на традиционален начин со 100% тврдо пченично воденично брашно од Италија. Подготвени во бронзени калапи кои им даваат груба структура, на која лесно се задржуваат сите сосови и зачини. Пробајте, овој микс е навистина забавен.

Тежина: 500g

Нема на залиха

Бренд: