Телефонски нарачки на 070271543. Бесплатна достава над 2000,00 ден. Достава во Скопје во ист или нареден работен ден во избран термин. Достава во останатите градови во 1 работен ден.

ПАКЕТ “STARBUCKS ALL STARS” SMALL NESPRESSO Компатибилни Капсули

1,260.00 ден

За љубителите на Starbucks,пакет капсули со 4 различни типови капсули со најпознатите кафе
мешавини на овој бренд.

Број на кафе капсули во пакетот: 40

Пакетот содржи:
STARBUCKS Espresso Dark I Nespresso Компатибилни I 10
STARBUCKS Decaffeinato I Nespresso Компатибилни I 10
STARBUCKS Lungo I Nespresso Компатибилни I 10
STARBUCKS Verona I Nespresso Компатибилни I 10

Нема на залиха

X