Телефонски нарачки на 070271543. Бесплатна достава над 2000,00 ден. Достава во Скопје во ист или нареден работен ден во избран термин. Достава во останатите градови во 1 работен ден.

Тестенини од тврда пченица Шпагети

109.00 ден

Кога некој ќе каже тестенини, прво нешто кое му паѓа на памет се шпагетите. А, пак кога веќе сте споменале шпагети, тогаш првата асоцијација на тоа е Италија. Во Ла Молисана ќе ја најдете најдобрата комбинација на овие две работи – шпагети со автентичен италијански вкус направени од италијаснко воденично брашно од тврда пченица.Тоа е така бидејќи овие шпагети се правени во бронзени калапи, што им дава погруба површина, која пак одлично ги апсорбира сите сосови и зачини со кои можете да уживате во полниот вкус на тестенините. Шпагетите на Ла Молизана никогаш не можете да ги преварите, а 14,5% од нивниот состав оди на хранливи протеини. Инаку ако не сте знаеле еден интересен факт, зборот шпагети значи тенка долга жица, што е поврзано со изгледот на овој вид тестенини.

Тежина: 500g

Нема на залиха

Бренд: