Телефонски нарачки на 070271543. Бесплатна достава над 2000,00 ден. Достава во Скопје во ист или нареден работен ден во избран термин. Достава во останатите градови во 1 работен ден.

ПАКЕТ “NERO NOBILE” МЕЛЕНО КАФЕ

540.00 ден

Со оваа селекција на мелени кафиња од брендот NERO NOBILE ќе може да ги испробате сите начини
на припрема на мелено кафе: Еспресо, Мока, Филтер, Френч Прес и др.

Пакетот содржи:
Nero Nobile Arabica 250 gr.
Nero Nobile Qualita Oro 250 gr.

Нема на залиха

X