Телефонски нарачки на 070271543. Бесплатна достава над 2000,00 ден. Достава во Скопје во ист или нареден работен ден во избран термин. Достава во останатите градови во 1 работен ден.

ПАКЕТ “NERO NOBILE” DOLCE GUSTO | DOLCE GUSTO Компатибилни Капсули

1,134.00 ден

За љубителите на NERO NOBILE, пакет со 6 различни типови капсули со најпознатите кафе
мешавини на овој бренд.

Број на кафе капсули во пакетот: 96

Пакетот содржи:
Nero Nobile Arabica | Dolce Gusto Компатибилни | 16
Nero Nobile Classico | Dolce Gusto Компатибилни | 16
Nero Nobile Ginseng | Dolce Gusto Компатибилни | 16
Nero Nobile Caffelatte | Dolce Gusto Компатибилни | 16
Nero Nobile Cappuccino | Dolce Gusto Компатибилни | 16
Nero Nobile Cioccolato | Dolce Gusto Компатибилни | 16

Нема на залиха

X