Телефонски нарачки на 070271543. Бесплатна достава над 2000,00 ден. Достава во Скопје во ист или нареден работен ден во избран термин. Достава во останатите градови во 1 работен ден.

Search
Close this search box.

Cino Zoe – Nespresso компатибилен кафемат + 50 капсули по ваш избор

7,000.00 ден

Тип: Кафемат за еспресо

Марка: CINO

Број на модел: CN-Z01

Систем на капсули: N, FAP, C, L/B, L/M, POD и повеќе капсулни системи

Напон (V): 220-240V,100-127V

Моќност (W): 1200-1400 W

Професионална пумпа:15/20Bar

Капацитет на резервоарот за вода: 1,2L

Тежина на производот: 3,2 кг

Материјал за куќиште: ABS

Боја: Црна, Бела, Црвена
Количина:

Опис


			
X