Телефонски нарачки на 070271543. Бесплатна достава над 2000,00 ден. Достава во Скопје во ист или нареден работен ден во избран термин. Достава во останатите градови во 1 работен ден.

Пакет кафемати и капсули

Се прикажуваат сите 2 резултати

 • 200 Nespresso Компатибилни Капсули + Кафемат De Longhi Inissia

  Дегустирајте ја нашата комплетната понуда на Nespresso компатибилни капсули со кафематот De Longhi Nespresso Inissia.

 • Пaket Kафемат Giugiaro S12 + 50 Кафе Капсули

  Биди сам свој Бариста. Оригиналниот вкус од кафулињата, вкусот на вистинското италијанско еспресо.

  Совршен спој на целосно развиен и елегантен апарат за кафе, креиран во стилот на Giugiaro Design, и ексклузивна линија на капсули, составена од 6 ценети мешавини кафе.

  Создадена во стилот на GIUGIARO DESIGN, новиот апарат S12 претставува спој на едноставни форми и компактни димензии, адаптирајќи се на секој амбиент. Технологијата ги гарантира сите суштински параметри за најдобра екстракција на кафето. Едноставната употреба овозможува секому, во секое време, да подготви извонредно италијанско еспресо.

  Пакетот содржи: Кафемат за капсули S 12 и 100 еспресо ESSSE капсули.